Мода на недбалі, трохи розпатлані зачіски до 2023 року поступилася місцем новим трендам, про нові тренді читайте тут mad-cars.com.ua. Тепер стильне укладання вимагає гладкого, здорового і сяючого волосся. І не просто гладких, а «дзеркальних». Блискуче, глянсове волосся або «glossy hair» зачіски вже миготіли на подіумах, але раніше такого ефекту домагалися за допомогою гелю для укладання. Тепер же на перший план вийшла турбота про волосся та його оздоровлення. Що ж собою являє glossy hair у 2023 році? Це рівні та здорові, наповнені сяйвом пасма. Досягти такого ефекту можна і в салоні, і в домашніх умовах.

Глянцеве волосся: один із головних трендів 2023 року

Глянсове волосся в домашніх умовах

Вам знадобляться правильно підібрані кошти:

– шампунь, що розгладжує або випрямляє. Зверніть увагу на м’які безсульфатні;

– Кондиціонер, краще використовувати розгладжуючий;

– олії та сироватки для волосся;

– правильно підібраний гребінець, який не пошкоджує структуру волосся.

Не забувайте і про коріння волосся. Хороший ефект дають спеціальні капсули чи сироватки, які слід втирати у шкіру голови. Крім догляду, велику роль грає укладання. Для glossy hair характерне дуже пряме волосся, тому без хорошого термозахисту та прасування не обійтися. Щоб підсилити ефект, після укладання можна нанести спеціальні спреї із шиммерами, які подарують волоссю справжнє дзеркальне сяйво. Не варто забувати і про правильне харчування. Для здорового волосся в раціоні повинні бути білки, яєчні жовтки і ненасичені жирні кислоти.

В салоні

Майстри можуть запропонувати вам послугу глосінгу. Ця процедура трохи нагадує ламінування, але ґрунтується на використанні натуральних компонентів і спрямована на оздоровлення волосся. Вона повертає природний блиск, ущільнює волоски та дає миттєвий ефект. У глоссингу використовуються засоби на основі рідкого протеїну. Також до складу можна додати пігменти, щоб заодно освіжити колір або зафарбувати сивину. Для ідеального блиску волосся процедуру варто пройти курсом.

Глянцеве волосся: один із головних трендів 2023 року

Тренд у реальному житті

Не всі модні віяння можна приміряти на себе та впровадити у свій повсякденний образ. У цьому плані тренд на блискуче волосся залишається дуже гнучким. Все залежить від того, наскільки дзеркальне волосся ви хочете. Додати яскравості та блиску своїй зачісці нікому не зашкодить, а ось прийти в офіс з «вологі» пасмами, покритими шиммером, наважаться небагато.

На які зачіски можна приміряти glossy hair?

У першу чергу це розпущене волосся. Така зачіска підійде практично під будь-який образ. Виняток – заняття, під час яких пасма можуть завадити вам, наприклад, відвідування спортзалу.

Пучки також ідеально поєднуються з гладкою структурою. Туго зібрані та низькі, вони виглядатимуть одночасно строго та стильно. Ніякої недбалості або пасм, що випали, що обрамляють обличчя.

Гладкі хвости або коси з незвичайним плетінням дозволять зробити образ таким, що по-справжньому запам’ятовується.

Аматорки експериментів можуть додати до дзеркального блиску ще й яскраві пасма. Такий образ точно не залишиться поза увагою.

Зачіски краще закріплювати спреєм чи лаком. Вибирайте засоби, у складі яких є компоненти, що посилюють блиск.