Наслідуючи моду на короткі стрижки та яскраві відтінки, ми, дівчата, забуваємо, навіщо ми так намагаємося. Адже все для того, щоб спочатку подобатися собі самій, а потім – коханому чоловікові. Чи згоден він із вироком модних тенденцій? Чи хлопці трохи інакше дивляться на жіночі зачіски? Давайте дізнаємось у них…

Улюблена довжина волосся

Майже 85% чоловіків за довге волосся, інформує жіночий блог ktvm.com.ua. Піксі, боб, каре – стрижки виглядають чудово, але по-справжньому сексуальними і привабливими хлопці вважають саме довге волосся. Ця любов записана у них «за умовчанням». Навіть ті, хто не проти зустрічатися з дівчиною з короткою стрижкою, із захопленням дивляться на довговолосих красунь.

Найпривабливіше волосся на думку чоловіків

Тільки не треба одразу нарощувати!

Якщо вже обстригли – ростіть косу назад самі, не поспішайте обважитись капсулами, як новорічна ялинка іграшками. Волосся асоціюється з м’якістю, ніжністю, лагідністю. Хлопці люблять запустити руку в зачіску, погладити її. І ось він туди руку – там вагон капсул. Твердих, неприємних, навіть огидних на дотик. Здалеку ефект дуже гарний, але якщо ви плануєте сподобатися одному конкретному чоловікові, то нарощені пасма відштовхнуть його сильніше, ніж лиса голова.

Колір, від якого він у захваті

Ми тут про сливові та платинові відтінки сперечаємося, а їм – натуральне подавай. Дуже розумні копірайтери вже й статистику привели: понад 50% чоловіків обирають жінок із натуральним відтінком волосся, ще 40% вважають красивими білявки, у рижуль – найменше шансів на успіх. Це з інтернет-статистики.

А за фактом чоловіка, якщо вони не колористи за фахом, не сильні в тому, де балаяж, де шатуш, а де волосся і справді на сонечку трохи висвітлилося. Ви в салоні краси просиділи 5 годин, а він дивиться і думає: «Ось молодець, не фарбувалась. Все своє, натур-продукт! Краса!». Або взагалі не надав цьому значення, тому що важливішим є характер і сумісність інтересів.

Висновок: фарбувати волосся треба так, щоб колір підходив за кольоротипом зовнішності. Гармонія кольору волосся і тону шкіри є більш важким аргументом, ніж статистика. Якщо натуральний відтінок вам не личить, не обов’язково чоловікові знати, що рожеве золото на ваших пасмах родом із салону краси.

Найпривабливіше волосся на думку чоловіків

Зачіски, які зводять з розуму. В хорошому сенсі

Цю тему розгорну детальніше в одному з таких матеріалів. Поки що робимо малюнок:

Розтягнута коса дає відчуття свободи та романтичності. Чоловікам подобаються такі коси, адже здається, що ви легкі на підйом, і хочеться одразу потягнути вас на побачення.

Охайні зібрані зачіски. Акуратність – те, що подобається всім. Це не обов’язково зачіска «волосок до волоска», але має бути міра. Нехай недбалість і в моді, але якщо на голові побилася зграя собак, а потім на цьому ж місці звила гніздо ворона, то таке чоловік готовий терпіти рівно стільки хвилин, скільки у вас йде на дорогу від ліжка до ванної кімнати.

І нарешті, рішення вічної дилеми: прямі чи локони? Чоловікам до душі як повністю прямі, шовковисті пасма, так і милі кучерики. Головне, щоби без тонни лаку. Повернемося до їхнього прагнення запускати руки в зачіску – з лаком до голови навіть торкатися страшно. Тож будемо й надалі пряме волосся крутити, а кучеряве – розпрямляти. Чого тільки не зробиш заради краси?